Brillen

Monturen

Onze monturen zijn uniek en trendy. Dankzij de groepsinkoop bij onze exclusieve leveranciers in Europa, krijgen onze klanten daar direct voordeel van. Bij Opto-Ring™ Ambachtsplein vind u merken zoals Acuitis, Elle, Esprit, Willliam Morris, Archipelago, Praga en  Zis One.

Wij kopen monturen op stijl, materiaal en maat.

Zonnebrillen

Het is belangrijk om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV straling.

Wanneer de zon fel schijnt is het risico groot dat de oogzenuw wordt aangetast. Dit kan bij kinderen ook het geval zijn.
We hebben zonneglazen in verschillende gradaties en in overvloed aan kleuren.
Welke kleur het beste geschikt is voor u, kunt u het beste zelf ervaren. Kom hiervoor langs in de winkel en laat u deskundig adviseren.

Wilt u er eerst van alles over lezen?

Ambassadeurskaart

Een ongelukje zit in een klein hoekje. We kennen allemaal die regenachtige dag waarbij we onze bril toch maar even in onze jaszak stoppen omdat je niet door de druppels heen kan kijken. Helaas zaten ook uw sleutels in deze jaszak. Bij thuiskomst blijken uw glazen bekrast.

Valt dit nu wel of niet onder garantie?

Om deze discussie te voorkomen, bieden wij onze klanten bij aanschaf van een complete bril de mogelijkheid om u tegen dergelijke ongelukjes voor een klein bedrag te verzekeren.

Met een Ambassadeurskaart heeft u 75% korting op vervanging van het product binnen 12 maanden na het afhalen van uw bril 50% korting na 12 maanden en 1 dag tot 24 maanden na het afhalen.

Niet alleen tegen beschadigingen, maar ook tegen verlies of diefstal. (u moet wel het politie rapport overleggen van uw aangifte) Daarnaast krijgt u van ons 50% korting op een tweede aanschaf van een complete bril met dezelfde sterkte binnen 12 maanden 10% korting voor u en/of familieleden die producten zonder sterkte willen kopen. Denk bijvoorbeeld aan een te gekke zonnebril of lenzenvloeistof.

Heeft u geen gebruik gemaakt van het claimen van schade, verlies of diefstal, dan krijgt u na 24 maanden een gratis upgrade t.w.v. € 50.
Deze kaart kost voor een enkelvoudige bril € 25,= en een meervoudige bril € 35,=

Glazen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij bieden passende oogzorg voor iedereen. Daarom werken we met verschillende glasleveranciers samen. Heeft u specifieke wensen? Wij kunnen u helpen.

Vandaag de dag worden er voornamelijk kunststof glazen verkocht.

Ze zijn lichter dan echt glas en veel minder breekbaar. De kans op een oogbeschadiging is hierdoor veel kleiner en dus veiliger.
Mocht u graag glazen van glas willen dan is dit mogelijk. Minerale glazen kunnen iets dunner gemaakt worden dan kunststof glazen.

Glazen (kunststof of mineraal) zijn bij ons standaard voorzien van (bij kunststof) een verhardingslaag en een ontspiegelings laag. Wij vinden namelijk dat een product goed moet zijn en niet dat u er later bij de verkoop achter komt dat u daarom extra veel geld moet betalen!